Houtskeletbouw is een efficiënte en duurzame manier om de ruwbouw van uw vastgoed te realiseren. Of het nu gaat om een woning of utiliteitsbouw, Barli kan HSB-elementen op een snelle en betaalbare manier leveren. Met ons FSC®-certificaat verzekeren wij u dat wij werken met hout dat verkregen is via verantwoord bosbeheer.

Engineering/werkvoorbereiding
De mogelijkheden van houtskeletbouw zijn eindeloos. Hierbij vinden wij maatwerk, meedenken, betrokkenheid en afstemming met de klant van zeer groot belang. Wanneer een aanvraag opdracht wordt, gaat de engineer hiermee aan de slag en start het werkvoorbereidingstraject. De engineer is na de opdrachtverstrekking het enige aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Dit zorgt voor duidelijke en heldere communicatie.

Productie
We kunnen de onderdelen zagen met behulp van moderne machines, die aangestuurd worden vanuit een 3D-tekenprogramma. Daarna worden de onderdelen geautomatiseerd óf met de hand op de tafel geassembleerd tot prefab HSB-elementen. Dit wordt gecoördineerd en gemaakt door vakmensen met veel ervaring en oog voor detail. Tot slot worden de elementen naar wens ingepakt en transport-klaar gemaakt. Door goede productiemiddelen en een gestroomlijnd proces is Barli in staat uw houtskeletbouw aanvraag op een efficiënte en accurate manier uit te voeren.

Levering/plaatsing
Barli levert met grote zorgvuldigheid de elementen naar de plaats van bestemming. In overleg met onze engineer is veel mogelijk zoals: het opslaan, inpakken, en just-in-time af leveren van de elementen.

MEER INFO
mobi
houtbouw woning prijzen